Ermibouw bouwt en verbouwt

 totaalprojectenOp zoek naar een partner voor uw bouw- en verbouwingsplannen, die meer doet dan uitvoeren alleen? Bouwonderneming Ermibouw denkt met u mee , hoe groot of hoe klein uw project ook is.

 

De dagelijkse leiding van Ermibouw is in handen van Erik Bellemans. Hij verzorgt alle contacten met de bouwheer en architect waardoor alle stappen in het bouwproces van nabij worden opgevolgd. Op de werf leidt hij dagelijks zijn team van geschoolde en door ervaring gevormde medewerkers.

 


Waarom met Ermibouw uw bouwplannen realiseren?

  • Persoonlijk advies: Wij staan garant voor een persoonlijk advies, oog voor details die het verschil maken en kwalitatief werk. En dit vanaf het eerste contact tot en met de definitieve oplevering.
  • Ervaring: Bouwonderneming Ermibouw verwierf reeds een ruime ervaring op het gebied van renovaties van woningen, kantoren en van woningbouw.
  • Vakkennis: Ons personeel onder leiding van de zaakvoerder bestaat uit geschoolde en door ervaring gevormde vaklui die uw werken volgens de regels der kunst voltooien. We staan garant voor een uitstekende voorstudie en opvolging van ieder project.
  • Timing: Er wordt steeds geprobeerd de werken binnen de afgesproken termijn tot een goed einde te brengen.
  • Uitdaging: Wij proberen steeds op de hoogte te blijven van innovaties in de bouwwereld en gaan een nieuwe uitdaging en/of concept bijgevolg niet uit de weg. Ook nieuwe technieken zoals het lijmen van gevelstenen horen tot ons vakgebied.
  • Dynamisch bedrijf in volle groei

bouwen

U kan op ons rekenen voor de realisatie van uw bouwdroom. Neem gerust een kijkje bij onze realisaties, want we zijn er trots op. En aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.