Vloerisolatie

Om te voldoen aan de hedendaagse isolatienormen is ook een goede vloerisolatie onontbeerlijk. En het verhoogt het wooncomfort aanzienlijk. Het wordt heel wat behaaglijker in de woning en de vochthuishouding vaart er wel bij. Bij vloerverwarming is een degelijke vloerisolatie onmisbaar om alle warmte in de juiste richting te keren.

Gespoten Polyurethaan (PUR) is het meest aangewezen bij vloerverwarming. Het hecht zich naadloos aan alle oppervlakten aan en heeft een bijzonder hoog rendement. Het kan ook snel en gemakkelijk worden aangebracht en is vrijwel onmiddelijk te betreden.

De nodige isolatiedikte om te voldoen aan de EPB-eisen is afhankelijk van de soort vloer en het soort isolatiemateriaal.
Meer info op : www.energiesparen.be

 


Ondervloer

 renovatie

Nieuwbouw, renovatie en verbouwing gaan altijd gepaard met de nodige chapewerken. Chapewerken vormen de overgang van een ruwbouw naar een afgewerkt huis en bepalen in grote mate de waarde en afwerkingskwaliteit van uw woning mee.

Eénmaal de chapper zijn werk heeft uitgevoerd heeft uw woning mooie egale vloeren. Bekabeling, leidingen en bevestigingspunten zijn dan verborgen in uw vloeren.

Chapewerken zijn dan ook een essentiëel onderdeel in het bouw- en afwerkingsproces van uw huis welke u dus best door een ervaren vakman als Ermibouw laat uitvoeren.